Kreeft


De Kreeft is een gevoelig iemand die veel aandacht heeft voor anderen. Als diplomaat hangt zijn geluk grotendeels af van dat van andere mensen. Om gelukkig te zijn, moet de Kreeft zich eerst en vooral veilig voelen. Hij investeert dus veel tijd en energie in het opbouwen van een omgeving waarin hij perfect past. Maar dat gevoel van veiligheid kan evengoed komen van een vriend of partner in wie hij het volste vertrouwen heeft. Het cijfer 2, dat astrologisch sterk verbonden is met de maan en met emoties, brengt de Kreeft geluk. Dat geldt ook voor 7, 11 en 16.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Leeuw


De sterke en vriendelijke Leeuw is gelukkig als hij in het centrum van de aandacht staat. Hij is een natuurlijke leider en maakt gemakkelijk indruk op zijn omgeving, of die nu uit werkgevers en klanten bestaat, of uit vrienden en geliefden. De Leeuw vindt langdurig geluk in een bevredigende job die zijn leven betekenis geeft. Hij is in zijn nopjes als hij omringd wordt door toegewijde vrienden die, indien nodig, zijn sterke persoonlijkheid ook wat kunnen intomen. Het cijfer 1 is zijn voornaamste geluksbrenger, maar hij kan ook rekenen op 4, 10 en zelfs 13

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maagd


De Maagd, symbool van zuiverheid en toewijding, heeft soms ook een wildere kant. Als perfectionist is hij gelukkig als hij zich nuttig voelt. Maagden dragen graag zorg voor anderen; ook die menslievende rol draagt bij tot hun geluk. Het romantische geluk vindt de Maagd alleen bij een partner die hij volledig kan vertrouwen en hem stabiliteit schenkt. 5, symbool van intelligentie en openheid, is het belangrijkste gelukscijfer van dit teken, samen met 14, 23 en 32.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina