Heb jij de sleutel tot je geluk al gevonden? Echt geluk betekent meer dan de kleine pleziertjes van elke dag. In het beste geval maakt geluk deel uit van je hele wezen en is het niet afhankelijk van toeval. ‘Geluk’ betekent voor ons allemaal iets anders, maar er zijn toch vormen van geluk waarin iedereen zich kan herkennen. De sterren tonen ons de weg daar naartoe en jouw eigen astrologisch teken is de beste gids. Hoe? Ontdek het hier.

Ram


De Ram is een doorzetter en een snelle beslisser. Om zijn doelen te kunnen bereiken, twijfelt hij niet vaak maar kiest hij voor de weg vooruit. Hij heeft een vurig temperament en beschouwt dat ook als zijn ‘geluk’, hoewel hij goed beseft dat hij dit vuur dat hem bezielt, bij momenten ook in toom moet kunnen houden. In zijn relaties gedijt de Ram het beste als hij omringd wordt door stabiele mensen die hem, als dat nodig is, van antwoord kunnen dienen en zelfs tegenspreken. Anders begint hij zich te vervelen. Veelvouden van 9 – zoals 18, 27, 36... – geven dat extra duwtje in de rug en brengen hem geluk.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier


De Stier is van nature een stabiel en evenwichtig iemand. Maar hij is ook vastberaden en beschikt, als het nodig is, over een ijzeren wil. Hij houdt van de kleine genoegens van alledag, ook de materiële zaken. Maar zijn professionele geluk bereikt hij als hij voortdurend wordt uitgedaagd. Zo kan hij zijn vastberadenheid op een positieve manier gebruiken. De Stier is gelukkig als hij zich geliefd voelt. Hij omringt zich graag met mensen die hem waarderen maar die er hem ook van weerhouden in routine te vervallen. Als hij een geluksbrenger nodig heeft, kan de Stier rekenen op de cijfers 6, 15, 21, 24, 33 en 42.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen


Een Tweeling is veelzijdig, intelligent en snel van begrip. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe ervaringen; afwisseling kruidt zijn leven. Geluk is voor hem een kwestie van ingesteldheid en hij beschikt over een zodanig flexibele geest, dat hij zich in haast alle omstandigheden gelukkig kan voelen. Duurzaam geluk is voor hem zijn plek vinden bij één of enkele mensen die een gezonde invloed op hem uitoefenen en hem helpen op de juiste weg te blijven. 5, symbool voor het leven en verandering, en 9 zijn voor de Tweeling de voornaamste geluksbrengers.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina