De perfecte carrière bij jouw sterrenbeeld

Je sterrenbeeld kan heel bepalend zijn als het gaat om de baan die het best bij jou past. Hieronder vind je verschillende voorspellingen bij de sterrenbeelden. Klopt het bij jou? Misschien sta je op het punt een carrièreswitch te maken?

RAM


Rammen zijn enthousiast en bruisend, maar daarnaast ook sterk en concurrerend. Rammen zijn hele goede promotors en worden als een magneet aangetrokken tot de public relations en reclame wereld. Heldhaftig, actief bij de brandweer en politie. Goede carrière match: politicus, werken bij de televisie, reddingswerker, ondernemer of aan de slag bij defensie.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

STIER


Een stier vaart wel bij stabiliteit. Je kunt erg goed samenwerken, doordat je geduldig, vastberaden en recht door zee bent. Je houdt van mooie dingen, je hebt graag bloemen, sieraden en luxe artikelen om je heen, ook werk je graag met voedsel. Je staat erom bekend een krachtige en mooi heldere stem te hebben, hierdoor zou het je goed passen openbaar spreker, omroeper, of front desk medewerker te zijn. Goede carrière match: leerkracht, accountant, ingenieur, ontwerper, advocaat, tuinarchitect of kok.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN 


Een tweeling wordt er gelukkig van om intellectueel gestimuleerd te worden en genoeg te doen te hebben. Ze zijn graag drukke, snelle oftwel dynamische plekken. Saai werk hou je als tweeling niet lang vol. Wat perfect past zijn banen waarvoor je je sociale kant moet laten zien of op reis mag. Je staat positief in het leven, bent energiek en houdt niet van strikte, ouderwetse regels. Goede carrière match: leerkracht, effectmakelaar, technische dienst, reisleider, architect of reddingswerker.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina