ALLE unieke kenmerken van mensen die op het puntje van elk sterrenbeeld zijn geboren

Jouw zonneteken - het teken dat je mensen vertelt als ze vragen naar je sterrenbeeld - ligt in het centrum van jouw zijn, veel in de manier waarop de zon bij de leugens het centrum van ons zonnestelsel is. Dit kernaspect van je wezen betekent niet dat het zich in het centrum van je lichaam bevindt of dat het vergelijkbaar is met je derde oog of iets dergelijks. Integendeel, het manifesteert uw meest elementaire en ware persoonlijkheidskenmerken.

Wanneer u uw wekelijkse horoscoop bekijkt of leest over welk huisdier u waarschijnlijk het meest bezit op basis van uw astrologische teken, wat het ook is dat u ontdekt, is gebaseerd op je zonneteken.

Terwijl je zonneteken je inherent maakt wie je bent, heb je ook zowel een maanteken als een stijgend (of ascendant) teken (er zijn ook betekenissen achter de andere planeten waar je teken is, maar dit zal genoeg gecompliceerde astrologie zijn voor één artikel, dankjewel).

Ram-Stier (16 - 22 april)

The Cusp of Power

An Aries- Taurus cusp is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Beide tekens zijn op zichzelf al onvergetelijk, maar samen zijn die aan de vooravond bijna te intens om in de buurt te zijn. Je kunt erop rekenen dat deze combinatie extreem vet is, zowel in haar woorden als in haar acties. Hoewel deze intensiteit een Aries-Taurus cusp heel ver in het leven kan krijgen, kijk uit, want het is twee keer zo moeilijk voor haar om het af te sluiten. Een factor zijn waarmee rekening moet worden gehouden kan net zo schadelijk zijn als goed kan zijn . Voor een Aries-Taurus cusp is agressiviteit bij bijna alles wat ze doet niet uitgesloten. Ze kan ook heel eigenwijs zijn, tot het punt waarop het bijna onmogelijk is om weg te komen van het onderwerp dat bij de hand is. Aries-Taurus weet misschien dat ze super intens is, maar het is in staat om het te beheersen, dat is een uitdaging.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Taurus-Gemini (mei 17 - 23)

The Cusp of Energy

Het hebben van een combinatie van twee jeugdige, doorzettertype tekens is een zeer waanzinnige maar zeer enthousiaste cusp. Dit vermogen om altijd naar buiten te gaan en te krijgen wat ze wil, maakt een Taurus-Gemini-cusp ongelooflijk succesvol. Niet alleen dat, maar deze cusp combineert ook twee uiterst slimme tekens, wat betekent dat het niet ongebruikelijk voor haar is om de minder bereisde weg op haar weg naar succes te kiezen.

Al deze energie moet ergens opbranden, juist ? Niet met Taurus-Tweelingen. Sterker nog, deze constante "go, go, go" type houding is ongelooflijk vermoeiend voor de mensen om haar heen, omdat niet veel mensen haar kunnen bijhouden. Dit kan haar op een bepaalde manier vervreemden, omdat ze niet stopt omdat alleen iemand zegt dat ze zou moeten. Taurus-Gemini-knallen moeten ook opletten voor overindulgence. Deze combinatie kan dodelijk zijn als het gaat om materiële dingen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen-Kreeft (17 - 23 juni)

The Cusp van magie

Het hebben van twee idealistische tekens in één zorgt voor een ongelooflijk magische opleving. Zowel Gemini als Kreeft zijn luchtig en leuk, en ze gedijen op het zo vrij mogelijk maken van hun dagen. Deze inspirerende manier van leven lijkt misschien wat dromerig voor sommigen, maar het werkt op de een of andere manier voor een Tweelingen-Kreeft-cusp om altijd haar hoofd in de wolken te hebben. <> Wat dit combinatieteken ook doet in het leven, zij doet het ofwel met absolute en volstrekte toewijding of helemaal niet. Dat gezegd hebbende, als de dingen niet goed gaan, kan ze in een HEEL donkere bui uitglijden en zelfs zelfdestructief worden. Ja, het is belangrijk om anderen te willen helpen en ze te zien slagen (vooral als je erbij kunt zijn), maar niet voor jezelf, Tweelingen-Kreeft.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina