Elke vent is anders en niet elke vent vind je leuk. Sterker nog, je kan soms behoorlijk afknappen wanneer hij te lui is, niet zorgzaam genoeg is of iets te vaak een leugentje om bestwil gebruikt. Hier knap jij op af bij een man, volgens je horoscoop:

Ram – De geobsedeerde man

Je bent een Ram en een Ram is heel onafhankelijk. Daarom kun jij de geobsedeerde man niet uitstaan. Jij hebt ruimte nodig in je leven en daar kun je iemand die geobsedeerd raakt door jou niet bij gebruiken. Je wil naast je relatie nog genoeg tijd hebben voor je girl squad, familie en je eigen ding. Omgekeerd vind je het ook fijn als jouw droomvent een eigen leven heeft en niet afhankelijk is van jou.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier – De respectloze vent

Nee, een man hoeft bij jou niet aan te komen met respectloze opmerkingen of zelfs grappen. Laat die maar gewoon thuis. Jij hebt een hekel aan mensen die elkaar niet respecteren. Je bent te trots en je hebt hoge standaarden. Wanneer iemand zich respectloos tegenover jou gedraagt, ben je er klaar mee. Hoe veel je ook van iemand kunt houden, respect is voor jou ontzettend belangrijk.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen – De anti-social

Jij kunt niet met iemand samen zijn die niet sociaal is. Dat komt omdat je zelf een enorm sociaal leven leidt. Jij hebt heel veel vrienden en je vindt het fijn als jouw wederhelft al die sociale bezigheden aan kan. Iemand die stil is of niet veel vrienden heeft zal niet matchen met jouw sociale, levendige persoonlijkheid. De anti-social is echt een afknapper.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft – De gesloten man

Jouw absolute afknapper is een man die zijn emoties niet toont. Als Kreeft ben je emotioneel en intuïtief ingesteld en je vindt het daarom fijn om met je lover over alles te kunnen praten. Hij moet degene zijn die jou steunt wanneer je je slecht voelt en waar je al je geheimen aan kunt vertellen. Jouw man moet je begrijpen en zich ook openstellen tegenover jou. Een sterke emotionele band hecht je waarde aan.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina